Hon är bloggare och programledare. Hon är DJ Hanapee och har en egen podcast. I januari ledde hon direktsändningen av Guldbaggegalan på röda mattan. I sista minuten hoppade hon in för att leda SVT:s sändning av Oscarsgalan i februari och nu är hon en av programledarna för ”Det fantastiska (och helt inofficiella) Mellosnacket” med gäster.

Hanna Persson säger vad hon tycker och tänker. Om hon får beskriva sig själv blir det med orden ” effektiv, rolig och snäll men också lat, orolig och rädd”. Kanske får vi se hela registret på fredag den 24 april, då Kristoffer Apelquist tar emot henne i Under Täcket. Hanna har tidigare sagt att hon är mycket ordningsam, gillar Dusty Deco-inredning och andra dyra skandinaviska vintage-märken. Så denna gång får IKEAs inredare en utmaning i att skapa ett sovrum helt i hennes stil. På fredag klockan 15.00 startar 24-sändningen och då kan ni se resultatet. Då får ni även träffa Cajsa Siik, som är veckans musikgäst.

Det här är alltså fjärde avsnittet i programserien Under Täcket. Tidigare gäster har varit Lina Thomsgård, Kumba M`Bye och Emil ”HeatoN” Christensen. För varje avsnitt har antalet tittare ökat, och visar fantastiska siffror om man jämför med MMS mätningar av rörligt online eller med tv-kanalernas webb-tv. Enligt Nyheter24 som producerar Under Täcket, krossar programmet all konkurrens i antalet tittare och strömmar. Emil ”HeatoN” Christensen hade förra veckan 246 500 startade strömmar och 164 348 tittare. Vi ser fram emot fortsatta framgångar med denna veckas program.

Under täcket är världens första direktsända 24-timmarsintervju, och görs i samarbete med IKEA, deras mediebyrå MEC och Nyheter24.
Programmet ser ni på ikea.se/undertacket

För mer info eller frågor kontakta:
Johnny Lindqvist, Creative Director MEC Johnny.lindqvist@mecglobal.com
Tel 0704-55 14 30