platsannonsMEC_final

Många bollar i luften, brinna för kommunikation och digital marknadsföring… Det har vi hört förut. Vi söker istället dig som passar in här hos oss på MEC, både med hjärtat och hjärnan, samt har en superb digital förståelse. Det finns en MEC-anda som vi är stolta över och den kommer vi att fortsätta vårda. MEC har ambitionen att vara 100% digitala under 2015 och vi vill att du skall tycka denna ambition är naturlig. Vi söker dig som redan nu är bäst inom ditt område, men också dig som har ambitionen att bli det.

Just nu söker vi:

Analytics and Insight Manager (Senior, Stockholm)
Du ansvarar för att förstå hur vi kan kommunicera mer effektivt mot våra kunders målgrupper, men också vad som fungerar rent kommunikativt via uppföljningar. Du stödjer våra kundansvariga i strategiprocessen med avstamp i digital analys, konsumentinsikter och marknadsförståelse. I arbetet ingår genomförande av både kvalitativa och kvantitativa undersökningar – samt framförallt – tydliga rekommendationer till våra kunder. En stor del av arbetet består i digital beteendeanalys och utvärdering.

Digital Planner  (Stockholm)
Du arbetar som planerare inom digitala kanaler utifrån just dina kunder. Du ger rekommendationer kring målgrupper, köpsätt, budgetfördelningar och effektivitet primärt utifrån RTB och direktköp. Du ansvarar också för själva köpen samt uppföljning mot våra kunder. Rollen innebär ett nära samarbete med specialiserade funktioner inom GroupM.

Account Director (Stockholm)
Du arbetar som övergripande rådgivare och kundansvarig samt driver det strategiska kunduppdraget. Du har lång praktisk erfarenhet och är van att leda en arbetsgrupp. Du inspireras av bra kommunikation och du utmanas av att hitta nya vinklar på kanalstrategi och kreativtet. Du har ett kommersiellt sinne och gillar att utveckla och utmana en kundrelation.

Account Manager (Stockholm)
Du utgör navet i det operativa arbetet gentemot våra kunder. På större kunder arbetar du tillsammans med en Account Director som är strategiskt ansvarig och på mindre kunder är du självständigt ansvarig att utveckla uppdragen. Du har stenkoll på detaljer och driver det dagliga kundarbetet tillsammans med ett team grymma specialister. Du inspireras av den digitala utvecklingen och hjälper våra kunder att förstå den.

Digital Strateg (Senior, Stockholm)
Du har ett övergripande ansvar för att rådgiva våra kunder inom det digitala landskapet. Du för obehindrat diskussioner kring KPI:er, effektivitet, mätningar, performance, socialt och content. Du inspirerar och utmanar både gentemot kund och internt och vi ser gärna att du har kreativ höjd. Du ansvarar för att sätta samman den övergripande digitala strategin, men hjälper även våra kunder att navigera rätt under året.

För frågor eller ansökningar, vänligen kontakta Annika Wågensand,
Manager People & Culture. annika.wagensand@mecglobal.com
T
el +46 708 73 56 90
MEC, Birger Jarlsgatan 50 Stockholm 103 77 Sweden