FB_banner3Transportföretaget Jetpak väljer MEC som ny mediebyrå.
Efter en mediebyråpitch som genomfördes i februari är det klart att Jetpak nu väljer MEC.

– Det blev en bra start på 2015 när vi fick beskedet att Jetpak valde MEC som samarbetspartner. Vi har redan satt igång arbetet och nu ser vi fram emot ett nära samarbete med Jetpak och deras övriga samarbetspartners, säger Ulrika Anderberg, client service director på MEC.

Jetpak har ett starkt och prisvärt erbjudande som vi vill att marknaden ska känna till och ta nytta av. Vi har höga ambitioner och tydliga mål med vad Jetpaks kommunikation och marknadsföring ska bidra till under året vilket gör vårt jobb väldigt kul, säger Thomas Myrhed, account director på MEC.

Angelica Zwahlen, marknadschef för Jetpak, säger följande om samarbetet.

– Efter en process där vi bjudit in flera byråer var det till slut MEC som presenterade de bästa lösningarna för oss. MEC visade direkt stor förståelse för våra målsättningar, målgrupper och utmaningar. Dessutom presenterade det en arbetsgrupp som kändes som klippt och skuren för oss. Jag ser mycket fram emot vårt samarbete och har höga förväntningar på det vi tillsammans ska åstadkomma.

Jetpak jobbar även med reklambyrån Masscreation och digitalbyrån Apegroup.

Uppdragsgivare – Jetpak
Angelica Zwahlen – marknadschef
Fredrik Sidhagen – vd
Aron Bodin – digital marketing coordinator

Arbetsgrupp – MEC
Ulrika Anderberg – client service director
Sarah Kullin – account director
Thomas Myrhed – account director

Om Jetpak
Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr-till-dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa.