Karin_Brandt

MEC Access har fått en digital injektion i form av Karin Brandt från Oh My!. Två dagar i veckan sitter hon oss oss, men vem är hon? Här kommer 4 snabba med Karin:

Hallå Karin Brandt, vem är du?
– Jag är född och uppvuxen i Vällingby men bor numera i Skärmarbrink. Efter grundskolan gick jag kanotgymnasium i Nyköping. Nu för tiden är jag sämst på att träna och lägger mer tid på att pyssla i grupp, trängas på bar eller vara ensam ute i skogen. Jag har pluggat mediekommunikation och projektledning i Göteborg och jobbat med digital produktion sen 2010. Det händer att jag paddlar fortfarande, men på dagarna jobbar jag på Oh My! som är en digital byrå. Där är jag projektledare – driver produktioner och håller koll på nya möjligheter när det gäller produktion.

Och varför sitter du hos oss?
– Jag ska sitta hos er 2 dagar i veckan (tisdag eftermiddag och torsdag förmiddag) för att komma närmare ert arbete och de kunder vi har gemensamt. Förhoppningsvis kan jag förenkla en del processer vad gäller digital produktion och hitta nya möjligheter att hjälpa kunderna jobba ännu bättre med de digitala kanalerna.

Har du kommit igång med något spännande projekt?
– Ja, det tycker jag. Vi har en del spännande spån på g och håller just nu på att sätta upp en mer avancerad lösning för att hantera banners åt en av MEC:s kunder. Lite hemligt, men roligt. Bra grejer, helt enkelt.

Hur tycker du att det verkar här på MEC?
– Det är som att jag har hamnat mitt i en grupp med nya vänner. Alla glada, välkomnande och lite knasiga. Precis som jag tycker människor ska vara. Och – de verkar grymma på sitt jobb. Jag trivs här men vill gärna lära känna fler. Ni som är i huset får gärna komma förbi och hälsa på mig!

Vi på MEC är så glada att Karin är här, och hoppas att vi får mycket bra uträttat tillsammans.